• Nezih ve Sağlıklı Bir Ortam...
  • Kampanyalarımız için arayınız
  • Tatile Hazır mısınız?
  • Cilt Bakımı
  • Cilt Bakımı
  • Kendinize zaman ayırın
  • Dermaktif Güzellik Salonu
  • Yaza hazır mısınız?
Nezih ve Sağlıklı Bir Ortam...1 Kampanyalarımız için arayınız2 Tatile Hazır mısınız?3 Cilt Bakımı4 Cilt Bakımı5 Kendinize zaman ayırın6 Dermaktif Güzellik Salonu7 Yaza hazır mısınız?8

Kişiye Özel Cilt Analizi

Her cildin ihtiyacı farklıdır. Herkesin genetik kodları farklı olduğu gibi yaşam biçimi, beslenme alışkanlıkları, çalışma koşulları, geçirilen hastalıklar ve hormon düzeyleri de farklıdır. Dolayısıyla cilt bakımı kişiye özeldir. Cilt bakımında kullanılan kremler ve diğer ürünlerin mükemmel bir role sahip olabilmesi için doğru ürünleri kullanmak gerekir. Doğru ürün cilt yapısıyla uygunluk gösteren cilde özdeş ürünlerdir. Bir ürünün cilde özdeş olabilmesi için bazı maddeler olmazsa olmazlardır. Cilt bakımı için satın aldığımız ürünlerde doğal nemlendiricilerin; üre, lipid, hiyalüronik asit, kinetin, sericin gibi cilde nem ve yumuşaklık veren maddelerin olup olmadığına dikkat etmeliyiz. Öte yandan yaşlanmaya karşı savaşta en büyük silahlardan olan ve serbest radikalleri yok eden antioksidanları (vitamin A, vitamin C, vitamin E, meyve asitleri, retin-A gibi) unutmamak gerekir.  Merkezimizde kişiye özel cilt bakımında dermakozmetik ürünler kullanılmaktadır. Kişiye özel cilt bakımı yapılmadan önce hastaların cilt analizi yapılır. Cilt bakımı yapılacak kişilerin cilt tiplerinin ve uygun tedavi yönteminin belirlenebilmesi için tıbbi özgeçmişleri, beslenme alışkanlıkları ve kullandıkları ilaçlar ve yaşam tarzlarına ilişkin bazı sorular yöneltilir. Cilt bakımı için alınan bilgiler, kişinin cilt ihtiyaçlarına açıklık getiren, profesyonel ve kişisel bakımı geliştirmeye yönelik bilgilerdir. Merkezimizde cilt bakımı çeşitleri:

 

Standart cilt bakımı,

Gözaltı morluk ve torbalara yönelik bakım,

Boyun ve Dekolte bölgesi bakımı,

Cilt lekelerinin bakımı,

Akne tedavisine yönelik cilt bakımı,

Nemsiz ve yorgun ciltlerin bakım,

Anti-aging bakım,

Plasenta kür bakımı,

Vücut bakımı,

Canlandırıcı ve Lifting amaçlı yüz ve vücut maske uygulamaları gibi çok sayıdadır. Cilt bakımında kullanılan ürünler, koruyucu madde ve esans içermeyen antialerjik özelliğe sahip dermakozmetik ürünlerdir. Kişisel cilt bakımı, kişinin evinde kullanımına yönelik profesyonel bakım ürünlerinin devamı olan ürünlerle desteklenmektedir. Her cilt tipine ve her cilt sorununa yönelik tedavi amaçlı dermakozmetik ürünler düzenli kullanıldığında yaşlılık izlerini azaltmak, cildin daha genç, sağlıklı, parlak ve gergin görünmesini sağlamak mümkündür.

 

Ziyaretçi Bilgileri Toplam Ziyaretçi : 437949 Kişi - Şu An : 2 Kişi Online - Sitemizi Bugün : 136 Kişi - Dün : 46 Kişi - Son Bir Hafta : 516 Kişi - Son Bir Ay : 2164 Kişi Ziyaret Etmiştir.