• Nezih ve Sağlıklı Bir Ortam...
  • Kampanyalarımız için arayınız
  • Tatile Hazır mısınız?
  • Cilt Bakımı
  • Cilt Bakımı
  • Kendinize zaman ayırın
  • Dermaktif Güzellik Salonu
  • Yaza hazır mısınız?
Nezih ve Sağlıklı Bir Ortam...1 Kampanyalarımız için arayınız2 Tatile Hazır mısınız?3 Cilt Bakımı4 Cilt Bakımı5 Kendinize zaman ayırın6 Dermaktif Güzellik Salonu7 Yaza hazır mısınız?8

LPG / Starvac / Vacum
Starvac SP2 uygulamaya alınan bölgelerde kan dolaşımı ve lenfatik dolaşımı arttırmakta, metabolik atıkların eliminisyonuna yardım ederek doku drenajı sağlamakta, mevcut fibroz bantları serbestleştirerek deriye esneklik kazandırmaktadır.

Starvac SP2 uygulaması ile deriden kasa kadar tüm cilt altı dokuların yeniden şekillendirilmesi sağlanır. Uygulamanın birinci aşamasında lenf noktaları uyarılır. İkinci aşamada vakumlanan cilt oksijenlenerek canlanır
Üçüncü ve son aşamada lenfatik drenaj ile tüm toksinler lenf kanallarına atılarak tedavi tamamlanır.
Starvac SP2 tedavisi, hastaya göre değişen protokol ve programlar seçilerek yapılmaktadır. Yaklaşık 40-45 dakika süren 15 seans yeterli oluyor. Buna ek olarak pressoterapi ile kombine edildiğinde seans süresi yaklaşık 70 dakikayı buluyor. Vücudun ihtiyacına göre, haftada 2-4 kez uygulanıyor. Paket programdan sonra, 4 haftada bir koruma amaçlı seanslar da uygulanıyor.
Starvac SP2 kilo kaybı yapar mı?
Starvac SP2, esas olarak selüliti tedavi etmekle birlikte uygulanan alanlarda lokal incelmeler de sağlamaktadır.
Starvac SP2, liposuction ameliyatına alternatif bir tedavi midir?
Liposuction vücut kontur düzelmesi sağlayan ve yağ hacmini azaltan etkin bir cerrahi yöntemidir. Ancak sellüliti ve deri düzensizliklerini tam olarak yok etmez. Starvac SP2 vücut kontur düzeltmelerinde liposuctiona alternatif bir yöntem olmamakla birlikte liposuction`la kombine edildiğinde daha mükemmel sonuçlar alınmasını sağlar.
Starvac SP2 spordan daha etkili midir?
Spor, vücut sağlığı için kaçınılmaz önemde olmakla birlikte oluşmuş selüliti yok etmemektedir. En ideal olan Starvac SP2 tedavisi ile birlikte spor kombine edilmesidir.
Starvac SP2 nin uygulama alanları nelerdir?
Starvac SP2, hem estetik amaçlı hem de tedavi amaçlı birçok uygulama alanına sahip bir cihazdır.
Estetik amaçlı uygulama alanları
Sellülit tedavisi
Vücut kontur düzeltmeleri ve lokal inceltmeler
Sarkık derinin tonus ve elastikiyetini artırma
Liposuction sonrası iyileşme sürecini hızlandırma ve düzensizlikleri ortadan kaldırma, diğer estetik ameliyatlar sonrası skarların yumuşatılması ve düzensizliklerin giderilmesi
Yüz Gençleştirme
Tedavi amaçlı kullanım alanları
Spor yaralarmaları
Fizik tedavi uygulamaları (Fibrozit, tendinit, lumbalji, servikalji...)
Travma ve yanık sonrası skarlar
Cerrahi ve travma sonrası oluşan ödem
Lenfödem tedavisi

Ziyaretçi Bilgileri Toplam Ziyaretçi : 437710 Kişi - Şu An : 1 Kişi Online - Sitemizi Bugün : 42 Kişi - Dün : 62 Kişi - Son Bir Hafta : 425 Kişi - Son Bir Ay : 2185 Kişi Ziyaret Etmiştir.